Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@03:51:25 GMT

شعبه دوم لوور در باغ موزه نگارستان

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۰۵۵۸

شعبه دوم لوور در باغ موزه نگارستان

سرپرست کارگروه مرمت آثار نقاشی فتح الله عباد گفت: مجموع آثار فتح الله عباد شعبه دوم موزه لوور می‌توان دانست.

به گزارش خبرنگار ایمنا، باغ موزه نگارستان به بهانه روز جهانی موزه و میراث فرهنگی در لایو اینستاگرامی به نقاشی‌های استاد فتح الله عباد پرداخت و از سه تابلو نقاشی این استاد رونمایی کرد. فتح الله عباد متولد ۱۲۸۰ است، او در سن ۱۸ سالگی یعنی از سال ۱۲۹۸ وارد مدرسه کمال‌الملک می‌شود و در سال ۱۳۰۰ در مدرسه کمال‌الملک شروع به تدریس می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتح الله در سال ۱۳۰۵ به فرنگ می‌رود تا آموزه‌های خود را کامل کند؛ تحصیل او در فرانسه ۱۰ سال به طول می‌انجامد.

در این ۱۰ سال امکان بازدید به موزه‌ها را داشته و در موزه لوور دست خود را قوی و آثار اساتید بزرگ را کپی می‌کند. عباد در سال ۱۳۱۵ به ایران باز می‌گردد و در اداره موزه‌ها مشغول به فعالیت شده و به علت معتبر بودن مدرک دانشگاهی‌اش جذب دانشگاه تهران می‌شود. بعد از آن مدرک دکترای خود را در زمینه زیبایی شناسی و هنر می‌گیرد که اولین مدرک دکترای هنر در ایران است. او در سال ۱۳۴۴ درخواست باز نشستگی کرد و در انزوای خود به کار هنر مشغول شد و در سال ۱۳۶۰ دار فانی را وداع گفت.

سرپرستی گروه مرمت و حفاظت از نقاشی‌های این استاد را فتح الله نیازی بر عهده داشته است. نیازی با اشاره به اینکه ۳۰ اثر از فتح‌الله عباد در سال ۱۳۶۰ به دانشگاه تهران اهدا شده، تصریح کرد: زمانی که عباد از فرانسه بازگشت به عنوان یکی از اساتید دانشکده هنرهای زیبا همچنین به عنوان یک باستان شناس مشغول به کار شد. او تعصب زیادی به ایران داشت و به همین دلیل خواهر فتح الله عباد آثار ایشان را به دانشگاه تهران اهدا کرد.

وی دربار، مرمت این آثار در سال ۱۳۹۷، اظهار کرد: کارگروهی به کمک خواهر زاده فتح الله عباد تشکیل شد تا آثار این استاد مرمت شود. آثار به دلیل اینکه در شرایط محیطی نامناسب قرار داشته و از لحاظ فیزیکی و شیمیایی آسیب‌های زیادی دیده بود، نیاز به مرمت داشتند.

سرپرست کارگروه مرمت آثار نقاشی فتح الله عباد ادامه داد: برخی از آثار چهارچوب و کناف نداشتند که مشکلات عدیده‌ای برای مرمت به وجود آورد. خوشبختانه آثار بدون اغراق دست کمی از آثار اصلی که در فرانسه است ندارد و از لحاظ تکنیک طراحی و رنگ بسیار قوی است و با دیدن آثار با اصل اشتباه گرفته می‌شود.

نیازی تصریح کرد: مجموع آثار فتح الله عباد شعبه دوم موزه لوور می‌توان دانست و علاقه‌مندان به هنر نقاشی با بازدید از این موزه می‌توانند مهارت این استاد را از نزدیک تماشا کنند.

وی افزود: این آثار معاصر محسوب می‌شوند و هنرمند در شرایط کارگاهی آثار خود را خلق کرده به دلیل اینکه کپی از آثار هنرمندان بوده و برای نزدیکی آثار به واقعیت، استفاده از متریال و مواد به گونه‌ای بوده که حفظ و مرمت را مشکل کرده است. بسیاری از این آثار بر کرباس تکیه کرده بودند و بعد از اسید زدایی این آثار آسترسازی شدند و پس آن کناف کشی با بتونه ترکیبی به شکل استاندارد رسیدند.

کد خبر 424473

منبع: ایمنا

کلیدواژه: موزه ميراث فرهنگي موزه لوور مرمت و بازسازي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۰۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات

به گزارش قدس خراسان، هاشم طلائیان هنرمند بجستانی که به دعوت کشور امارات در این رویداد شرکت کرده است دو اثر قرآنی‌اش را که در موزه آستان قدس رضوی نگهداری می‌شود را با هماهنگی موزه حرم مطهر رضوی، در این نمایشگاه جهانی به معرض دید عموم هنرمندان و مردم جهان قرار داده است.

این دو اثر که ابعاد هر کدام ۸۰ در ۱۲۰ است مشتمل بر آیات شریف آیت الکرسی و سوره مبارک وضحی است.

یکی از این آثار در اوصاف شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی است که طلائیان در گذشته آن را به موزه حرم مطهر اهدا کرده است.

هنرمندان خارجی با این دقت و حوصله به آثار هنرمند ایرانی، نگاه می‌کنند و این همه پیچیدگی و ظرافت و رنگ بندی برایشان جای تعجب دارد.

نکته قابل توجه اینکه آثار این هنرمند ایرانی سبب گرایش به قرآن یک هنرمند آلمانی بعد از دیدن آثار هاشم طلائیان در نمایشگاه جهانی هنر امارات شده است.

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی میتواند نقاشی جعلی را تشخیص دهد
  • نمایش برگزیده‌ای از آثار رضا مافی در موزه هنر‌های معاصر تهران
  • هوش مصنوعی نقاشی‌های جعلی را شناسایی کرد
  • بازدید از موزه حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) رایگان شد
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • افتتاح موزه‌های دفاع مقدس در ۵ استان کشور
  • گشایش نمایشگاه نقاشی در نگارخانه حوزه هنری
  • نمایشگاه آثار هنری هنرجویان هنرستان هنر‌های زیبای دختران یزد
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات